Loge L’Inséparable

Loge L’ Inséparable is een vereniging van mannen die samen arbeiden binnen de methode “vrijmetselarij” en maakt deel uit van de Orde van Vrijmetselaren onder het Grootoosten der Nederlanden.

Onze loge is opgericht in 1767 en daarmee de oudste nog bestaande vereniging in Bergen op Zoom. De loge is sinds 1997 gehuisvest in het pand aan de Engelsestraat 30.

Loge L’Inséparable is een enthousiaste en dynamische vrijmetselaarsloge waar mannen in een sfeer van broederschap en vertrouwen samenkomen. Onze loge telt momenteel ruim 30 leden. Zij komen uit alle geledingen van de samenleving. Een enorme diversiteit in maatschappelijke positie, werkkring, culturele, religieuze en politieke achtergrond.

De leeftijd van onze leden varieert sterk. Dit leeftijdsverschil valt echter volkomen weg in de omgang met elkaar. Bij ons samenzijn staat, naast gezelligheid, de wens voorop samen te werken aan onze groei als mens.

Loge L’Inséparable is onlosmakelijk verbonden met de Orde van Vrijmetselaren onder het Grootoosten der Nederlanden. Meer informatie kunt u vinden op vrijmetselarij.nl